Skårs Lids Gård

Välkommen till Skårs Lids Gård – en pärla i hjärtat av Skepplanda, Ale kommun! På denna charmiga lilla gård möts landsbygdens lugn och företagsamhetens puls. Vi är stolta över att erbjuda en unik plats för hundälskare och företagare som delar vår passion.

Vad kan ni hitta här?

Nalima Media - Malin Apel
Nalima Media – Webbdesign, Fotograf, Digital Illustratör, Grafisk Design, Sociala Medier men även personlig coaching + träning av ekipage.
Ava Design
Ava Design – Med kärlek i vartenda stygn!
Cajander & Bååth - Linnea Gyllbrandt Bååth
Cajander & Bååth – Kursutbud samt instruktörer

Här nedan i kalendern kan ni se tillgänglighet samt uppbokade dagar

Om Skårs Lids Gård

Här på Skårs Lids Gård finns en hundhall som är tillgänglig för privatpersoner och företag som vill träna hundar eller arrangera kurser. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren hundtränare, så har vår hall de optimala förutsättningarna för att skapa en inspirerande och trygg miljö för alla fyrbenta vänner.

Men Skårs Lids Gård är inte bara en plats för hundälskare – det är även ett blomstrande företagscentrum. Här har flera småföretagare gått samman för att skapa en gemensam plattform för att nå ut till kunder och stötta varandra på vägen mot framgång. Vi tror på kraften i samarbete och arbetar tillsammans för att främja företagsamheten på landsbygden.

 

Vår särskilda inriktning ligger på att lyfta och stötta kvinnliga företagare. På Skårs Lids Gård strävar vi efter att skapa en inkluderande och stöttande miljö där alla kan blomstra och växa. Vi är övertygade om att när kvinnor ges möjlighet att blomstra, blomstrar hela samhället med dem.

Så, oavsett om du är här för att träna din fyrbenta vän, delta i kursverksamhet eller söker en plats att växa som företagare, så är du hjärtligt välkommen till Skårs Lids Gård. Upptäck potentialen i vår gemenskap och låt oss tillsammans skapa en ljus framtid för företagsamheten på landsbygden. Vi ser fram emot att välkomna dig!

Kom och träna hund hos oss!

Våra tjänster

Hyra Hundhallen

Hundkurser

Fotografering

Webbdesign

Kontakta oss

Skårs Lid 105

44692 Skepplanda

Hundhallens Öppetider

Måndag – Torsdag :
05:00 – 23:00

Fredag :
05:00 – 02:00

Lördag :
05:00 – 02:00
Söndag :
05:00 – 00:00

Följ oss gärna på sociala medier