Hundhallen

Alla raser är välkomna!

Hos oss är alla hundraser samt blandraser välkomna.

Vi som driver gården och lokalen har en förkärlek samt stor erfarenhet av bullraser, framförallt då av raserna Staffordshire Bullterrier samt Amerikansk Staffordshire Bullterrier.

 

Innanför dörren finns extra tofflor samt skoskydd att låna för de som är frusna och ej vill behöva gå i strumporna när det är kallt. Vi har nämligen skoförbjud inne i hallen om man ej har med sig egna inneskor eller använder sig av våra skoskydd.

Man får gärna dela sin tid med en träningskompis!

Man får gärna gå ihop och dela sin tid med en tränings kamrat. Enda regeln vi har här är att om man är fler än 2 personer som tränar ihop så betalar övriga 75 kr per person.

Lokalen är ca 50 m2 stor

Och är ej isolerad helt, dvs den räknas som en kall lokal. Dock blir det aldrig minusgrader inne i hallen, men ta gärna varma kläder på dig så att ni inte fryser när det är som kallast om vintrarna.

Det finns en liten värmefläkt i hallen som är placerad så att vattenledningar samt vattenpump ej ska frysa vid nollgradigt och nedåt. Vi jobbar även ständigt på att förbättra både lokalen samt dess möjlighet att hålla värmen bättre.

På väggarna sitter det speglar

På tre av våra väggar så sitter det helkroppsspeglar uppsatta, passa på att använda dessa då de är super nyttigt att se sig själv som ekipage från olika håll samtidigt. Vilket även gör det lättare att finslipa på detaljer eller helt enkelt försäkra sig om att ens hund tex sätter sig eller lägger sig rakt.

Låna gärna våra redskap!

Skydd finns att låna!

Aktuell Prislista from Januari 2024

Hyra av hundhall 30 minuter
100 kr
Hyra av hundhall 1 timme
180 kr
Hyra av hundhall 2 timmar
350 kr